maanantai 28. lokakuuta 2013

28. lokakuuta

ASUKUVIA

Asukuvia parin päivän takaa. Takki on kirpparilöytö ja siihen oon yhdistäny mun mahtavAt talviconverset. Kyseistä kampausta kokeilin ensimmäisen kerran ja sain tehtyä siitä yllättävän hyvän ensimmäisellä yrittämällä, kampaus kesti jopa koko päivän oikeen hyvin! Kampaukseen lisäsin pallokuosisen huivin ja lisäksi vielä punaista huulipunaa.

Kuvaajana toimi mun sisko, jonka blogia voitte muuten lukea osoitteessa: http://huorahouse.blogspot.fi'

Lookbookkiin tulossa kuvia myös:
http://lookbook.nu/sannica

:)







torstai 24. lokakuuta 2013

24. lokakuuta

VIIKONLOPPU MÖKILLÄ


Viime viikolla oli syysloma ja mä vietin syyslomaviikonlopun mun perheen kanssa Lappajärvellä Pohjanmaalla, kauniissa järvimaisemissa. Myös mun poikaystävä oli mukana ja me vietettiin mukava viikonloppu, täysin ilman minkäänlaista koulustressiä ja muuta kaupungin vilskettä. Nähtiin sukulaisia ja pelattiin paaaljon paljon Monopolya. Ihan paras peli, vaikken koskaan voitakkaan!

Koska mökkirannan maisema oli niin mahtava otettiin myös paljon kuvia. Niin maisemakuvia, kuin ihquja poseerauskuviakin. Myös mun poikaystävä suostui poseeraamaan mun kans! Ja kuvaajana toimi jälleen kerran mun siskoni Annica, upeat maisema kuvat on ottanut mun poikaystävä Sami:)

Hyvää viikkoa teille kaikille!:)
http://lookbook.nu/sannica















maanantai 14. lokakuuta 2013

14. lokakuuta

Moikka!

Koska nyt on ruvennu jo ilmat kylmenemään niin mä tarvitsin uuden lämpösen villakangastakin. Jotenka päätin viettää shoppailu päivän. Löysin tän iihanan hupullisen villakangas takin Aleksi 13:sta ja se oli vieläpä alennuksessa. Mä en ikinä löydä mitään näin hyvää alennuksesta mutta tän takin sain 70 eurolla! Ja tossa on huppu, joka on tooosi hyvä juttu, sillä nää mun hiustyylit on sitä sorttia että näihin ei voi oikeen pipoa yhdistää jolloin pää jäätyy ja korvat tippuu päästä! Ei kiva! Nyt mä voin siispä talvesta huolimatta pitää tälläsiä kampauksia, koska huppu:) Jos siis ite pohditte että mitäs tekis jos ei halua/voi pipoa käyttää niin ostakaa ihmeessä hyvä takki jossa on iso huppu, se suojaa hyvin tuulelta eikä pilaa kampausta.

Löydettiin me myös mun poikaystävälle toosi kivat "talvi converset". No joo ei ton ees tarttis olla lainaus merkeissä, koska ne on oikeesti lämpöset. Siis sellaset mustaa nahkaa olevat Chuck Taylor  Converset joissa on pehmee karvavuori. Rupesin sitte himoitsee sellasia ittelleni ja niinhän siinä sitte kävi että ne piti lopulta lähteä ostamaan mullekki.






Tunnen itteni niin vapaaks ja rentoutuneeks kun koeviikko loppu ja syysloma alko! Ihanaa ku voi vaan tulla ja mennä ja chillailla vaa ja tehä mitä lystää, kellosta niin välittämättä. Tällästä tällä kertaa, kohta tulossa postaus liittyen mun huoneeseen ja sen sisustukseen! Hihii toivottavasti tykkäsitte:)

tiistai 1. lokakuuta 2013

1. lokakuuta


 Moiii!

Tältä päivältä asukuvia. Näissä kuvissa näkyy nyt mun tyyli paremmin kun niissä ekan postauksen kuvissa, ne oli enemmän sellasta taiteellista kokeilua. Hahhah joo todella taiteellista, mutta siis tässä asussa mä yhdistin kaikkia mun lempi vaatteita. Noi kengät on ihan mun lempparit, mutta nyt rupee tulemaan kylmemmät ilmat joten ne rupee harmillisesti olee jo aika kesäset ja kylmät. Oikeesti noi kengät on boogie woogie tanssilenkkarit ja oon ostanu ne Suomen Tanssi Tarvikeliikeestä. Aluks yritin pitää noita vaan juhlakenkinä mutta sittehän mä repsahdin ja aloin käyttää niitä arkenaki.
Toi iihana pallohame on löytö viime Siivouspäivältä. Taisin maksaa siitä jotai 1-2€. Loistava löytö siis ja istuu päälle tosi hyvin ja sopii melkeen minkä yläosan kanssa vaan.
Sitte yhdistin tohon vielä yläosaks punasen ihan normi t-paidan ja nahkatakin, joka on muuten alunperin H&M:ästä mutta ostin sen Uffista.
Näissä kuvissa mulla oleva tuo kampaus jutskeli on muodostunu mulla melkeenpä jokapäiväseks arkikampauksesk. Kaikki aina kysyy että "miten sä ton teet?" ja että "onks toi vaikee tehä?". Jos te ootte kiinnostuneita siitä ja haluaisitte tietää lisää, niin laittakaa kommentia tuonne sivun alareunaan. Voisin vaikka koklata tehä hair tutorialin tai jotakin vastaavaa jos ootte kiinnostuneita ja toki voitte laittaa muitakin ehdotuksia, että mitä voisin tänne blogiin laittaa :)
Ens kertaan:)